Cupping Massage

CUPPING MASSAGE “Kus je cellulite vaarwel”Wat is Cellulite?

De sinaasappelhuid of cellulite (niet te verwarren met cellulitis, dat echt een andere aandoening is) herkennen we aan de bobbelige structuur van de huid. Bijna iedere vrouw heeft last van cellulite. Dat komt doordat de kwaliteit van ons bindweefsel beïnvloed wordt door onze hormoonhuishouding. Cellulite ontstaat door vetophopingen onder de huid, waarbij het niet van belang is of er veel vet of weinig vet zit. Daarom hebben ook slanke vrouwen cellulite. Die vetophopingen zijn een gevolg van een slechte afvoer van afvalstoffen. Belangrijk bij de behandeling ervan is het op gang brengen van de doorbloeding van de huid. Door de Cupping massage van Beautyduss voert jouw huid afvalstoffen af, breken de vetophopingen af en krijgt je huid de kans om zich te herstellen. Het resultaat: een huid zonder ‘bobbels’, een stralende huid, die er strakker, steviger en vooral gezonder uitziet.Cupping/bindweefselmassage voor mooie, strakkere benen en billen!Wat is Cupping:
Bij cupping massage wordt er gebruik gemaakt van cups waarbij de huid vacuüm wordt gezogen. Vervolgens worden de cups heen en weer bewogen over de huid. De fibroblasten in de huid worden gestimuleerd waardoor het bindweefsel in de huid verbeterd. Daarnaast wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd en verbetert het de bovenste huidlaag. In eerste instantie is er een verbetering waar te nemen doordat het vocht beter wordt afgevoerd maar hoe meer behandelingen er worden ondergaan hoe meer effect dit zal hebben op de rest van het weefsel. Afhankelijk van de classificatie van de cellulite, het aantal behandelingen en de lifestyle werken wij toe naar een vermindering van uw cellulite of een cellulite vrije huid!

Alle VOORDELEN op een rij van cupping:
* Losmaken van onderhuidse verklevingen.
* Stimuleren van de doorbloeding, verhoogde toevoer van zuurstof.
* Zichtbare vermindering van cellulite, huid wordt strakker en gladder.
*Afbraak van vetophopingen en afvalstoffen, huid ziet er steviger uit.
* Minder last van vermoeide benen.
* De huid krijgt een mooie glow.Kuur:

Cupping massage kan het best worden toegepast in kuurverband. Voor een optimaal resultaat adviseren wij 6 behandelingen met een tussenpoos van 1 keer per week.
Cupping 
Benen 30 min. € 45
Cupping Billen en Benen 45 min € 55
Neem je meteen 6 behandelingen af dan ontvang je van ons 30 euro korting!

Voor een optimaal resultaat raden we aan ter ondersteuning thuis de Comfortzone – Bodystrategist producten te gebruiken. Het is namelijk belangrijk ook thuis met je celulite aan het werk te gaan voor optimale en snellere resultaten. We gebruiken 2 POWER producten van Comfortzone – Bodystrategist. Tijden jouw behandeling vertellen wij je precies hoe je deze het beste kunt gebruiken.