Zwangerschapsmassage

Heerlijk ontspannende massage voor de mommies-to-be. Het is een moment voor jou om tot rust te komen en nergens aan te hoeven denken.
De zwangerschapsmassage wordt helemaal aangepast naar jouw wensen en behoeften. Verschillende klachten die tijdens een zwangerschap ontstaan, kunnen door de zwangerschapsmassage verlichting geven. Laat je verwennen en kom het zelf ervaren.

Tijdens jouw zwangerschapsmassage gebruiken wij verstevigde en voedende producten van Comfortzone speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen. De huid blijft soepel gedurende de periode van 9 maanden, waardoor striae vermindert of voorkomen kan worden en na de geboorte de huid sneller doet herstellen. Zo zijn de producten zowel tijdens als na de zwangerschap te gebruiken voor een mooi resultaat.

Je kunt de behandeling inplannen vanaf 3 t/m 9 maanden tijdens jouw zwangerschap.

Zwangerschapsmassage 50 min € 60
Body strategist oil € 60

Ontvang 5 euro korting op jouw Body strategist oil bij een zwangerschapsmassage van 60 min.
Wij gebruiken de Body strategist oil tijdens jouw zwangerschapsmassage, deze is ook te koop zodat je thuis goed je huid kan blijven voeden en verzorgen. Het is een veerkrachtgevende olie voor het lichaam die 88% natuurlijke ingrediënten bevat.

* Ook leuk om deze behandeling cadeau te doen, kom gerust langs voor een cadeaubon.